Всичко за мен

Моята снимка
Света на ръчно правите нещица е фантастичен и приказен. Мен ме плени преди близо 2 години. Но едва сега се престраших да реализирам на яве някоя и друга идея.На тези странички ще откриете как аз виждам този свят.

понеделник, 21 май 2012 г.

След дълго отсъствие ще покажа няколко нещица, които сътворих през тези 2 последни дена. Вчера направих розата и гербера с кошницата. Като идеята за кошницата всъщност дойде от не добре оформената дръжка на гербера. Трябваше по някакъв начин да скрия този недостатък и така  реших за пореден път да опитам да оплета кошничка. Правила съм опити и преди,но така и не ми се получаваха. Е, сега се получи. Както съм казвала винаги , за всяко нещо си има време и място. 
Творческото вдъхновение продължи и днес :). Отдавна не бях правила картичка без повод. А днес направих даже 2. На живо ми се сториха толкова хубави (а аз рядко си харесвам крайния резултат), сега като гледам снимките цялото очарование на картичките ми се губи. За това фотото се оказва мноооогооо важно, не че не го знам. Но уви все още не разполагам с добра техника за снимане :).
 









Това е от мен.

2 коментара: