Всичко за мен

Моята снимка
Света на ръчно правите нещица е фантастичен и приказен. Мен ме плени преди близо 2 години. Но едва сега се престраших да реализирам на яве някоя и друга идея.На тези странички ще откриете как аз виждам този свят.

петък, 30 март 2012 г.

От известно време обмислям идеята да се включа в някое предизвикателство. Но смелост събрах едва сега и то пак с леки задръжки, защото все още съм новобранец в това изкуство.
Ще се включа в предизвикателството на (KalySto) "Подарете ми букет".Лично на нея искам да и пожелая най-много здраве и все така да радва хората с творенията си.

Много се чудих каква картичка да направя, минаха ми какви ли не идеи.Но при мен всичко се мисли в движение и никога не мога да направя на 100 % първия замисъл. И така днес сътворих тази картичка, направих над 20 снимки и нито една от тях не ми хареса. Снимките,които правя са предимно вечер и може би за това не мога да уловя истинските цветове.Теменужките направих от филц, като за шаблон използвах монета от 1 лв, листенцата направих от хартия за квилинг, саксийката от стари пръчки в цветарския магазин.
Правя картички от месец и за първи път участвам в предизвикателство.

2 коментара:

  1. Чудесно букетче теменужки! Много ми хареса как е структурирана картичката и какъв обем се получава.Добре дошла!При нас е красиво, весело и добронамерено(през повечето време;))и се обичаме да посрещаме всеки престрашил се. Радвам се ,че избра моето предизвикателство за "прощапулник" и се надявам да виждаме все повече красиви неща от теб.
    П.С.Моля те премахни проверката с думи за коментарите.Ако не знаеш как пиши ми и ще помогна ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Радвам се, че съм част от този така вълшебен свят. Всичко,което твори всяка една "картичкофурия" :) е уникално.

    ОтговорИзтриване